دسته : -فناوری اطلاعات
فرمت فایل : word
حجم فایل : 52 KB
تعداد صفحات : 31
بازدیدها : 227
برچسبها : آمادگی الکترونیکی برآورد آمادگی الکترونیکی
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلمعرفی مقاله تحقیقاتی بررسی برآورد آمادگی الکترونیکی
بخشهایی از متن مقاله
عصر اطلاعات در حال افزایش فاصله بین فقیر و ضعیف و توسعه یافته و درحال توسعه و ساختن جامعه ای از داراهای اطلاعاتی و ندارها می باشد.
کشورهایی که دارای قدرت اکتساب بیشتری هستند دسترسی آسانتری به فناوریهای جدید دارند و می توانند از آن بیشتر بهره ببرند. در چنین وضعی برای کشورهای در حال توسعه حیاتی است که تلاش خود را برای آماده شدن جهت برخورد موفقیت آمیز با این مبارزه و بیشینه کردن فرصتهایی که اقتصاد مبتنی بر اطلاعات ارائه می دهد دو چندان بنمایند. این کار آسانی نیست - ابعاد و عوامل زیادی در ارتباط با اینکه رسیدن به سطحی از آمادگی در دنیای رقمی یا همبند مدرن به چه معنی می باشد وجود دارد. در این مقاله این ابعاد و جزئیات آنها بررسی خواهد شد.
در عصر اطلاعات کشورهایی که سطح بالایی از منابع را در اختیار ندارند می توانند به شتاب بخشیدن توسعه امیدوار باشند اگر بتوانند دانش را توسعه دهند، که در تلفیق با زیرساختارهای مرتبط با فاوا اجازه تجمیع به سوی اقتصاد مبتنی بر دانش را می دهند. اما قبل از بحث در مورد چگونگی شتاب بخشیدن به توسعه در آن حوزه ها ما نیاز به شناسایی آن عناصر موفقیت داریم.
مقدمه
هر برآورد/رده بندی از زاویه ای متفاوت به آمادگی الکترونیکی نگاه می کند. در بیشتر موارد تمرکز بر اقتصاد الکترونیکی بوده است. نتیجتا دولت نیز برآورد خود را انجام می دهد. برآورد از آن نظر لازم است که اولین طرحی است که ایالات مختلف/نهادهای دولتی مختلف را از حیث آمادگی برای دنیای شبکه ای مقایسه می نماید.
این برآورد به ما این امکان را می دهد تا:
* محاسبه پذیری بهتری داشته باشیم
* در میان مجموعه اهداف اعتباربخشی انجام دهیم.
* رقابت سالم داشته باشیم
و همچنین به تهیه یک برنامه عملکرد ملی کمک می کند.
راهنمای CSPP برای آمادگی الکترونیکی، جامعه آماده الکترونیکی را جامعه ای تعریف می کند که دارای خصایصی نظیر: در یک بازار رقابتی سرعت دسترسی بالایی دارد؛ دسترسی و کاربرد مستمر فاوا در مدارس، ادارات دولتی، مشاغل، مراکز بهداشتی و خانه ها؛ حفظ حریم شخصی کاربران و امنیت برخط؛ و سیاستهای دولتی ای که در جهت ارتقای اتصال و کاربرد شبکه می باشند.
گروه همکاری اقتصادی آسیا اقیانوسیه کشوری را آماده الکتریکی تعریف می کند که آماده برای تجارت الکترونیکی باشد، اقتصاد آزاد، خودسامانی صنعت و آسانی صادرات دارد و بر طبق استانداردهای بین المللی و توافقنامه های تجاری عمل می کند.
McConnell International آمادگی الکترونیکی را ظرفیت ملل برای مشارکت در اقتصاد رقمی تعریف می کند.
گزارش نشست مجمع اقتصادی جهان در مورد آمادگی الکترونیکی، آمادگی الکترونیکی را توانایی شبکه های فاوا برای سازگاری موثر با پیشرفتهای اجتماعی و اقتصادی تعریف می کند.
گزارش محاسباتی Kable و دولت درباره آمادگی اروپا در زمینه دولت الکترونیکی بیان می دارد که دولت هنگامی دولت الکترونیکی یا آماده الکترونیکی می شود که بخش دولتی (عمومی) پردازشها و تعاملاتش را چه داخلی و چه خارجی با مشاغل و یا با عموم رقمی کند.
مرکز توسعه بین المللی در دانشگاه هاروارد که شناخته شده ترین موسسه در تحقیقات آمادگی الکترونیکی می باشد، تعریف می کند که یک جامعه آماده الکترونیکی؛ آن است که زیرساختارهای فیزیکی لازم (پهنای باند زیاد، قابلیت اعتماد، و قیمتهای معقول) را داراست؛ تجمیع فاوا فعلی در کسب و کارها (تجارت الکترونیکی، بخش محلی فاوا) و جوامع (محتوای محلی، سازمانهای برخط متعدد، استفاده فاوا در زندگی روزمره، فاوا آموزش داده شده در مدارس) و دولت (دولت الکترونیکی) انجام شده است؛ رقابت شدید مخابراتی در آن جامعه برقرار است؛ قوانین مستقل با تعهد دسترسی جهانی دارد؛ و هیچ محدودیتی بر تجارت و یا سرمایه گذاری خارجی ندارد.
فهرست مطالب مقاله
چکیده
مقدمه
چرا آمادگی الکترونیکی؟
تعریف آمادگی الکترونیکی
اهداف آمادگی الکترونیکی
زیرساختار الکترونیکی
اقتصاد الکترونیکی
جامعه الکترونیکی
حکومت الکترونیکی
اجزای آمادگی الکترونیکی/ انتخاب نشانگرها
نشانگرهای مطالعات مختلف جهانی
تکامل معیارها
شناسایی معیارها
انتساب یک پایه به معیار
دسته بندی معیارها
راهبردهای جمع آوری داده
کمّی
کیفی
استاندارد سازی داده ها
مقداردهی وزنها
وزنهای یکسان
وزنهای فردی/ ذهنی
وزنهای عینی/ بیرونی
رده بندی و تحلیل قیاسی
جمع بندی
مراجع و منابع
خرید و دانلود آنی فایل