دسته : آموزشی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 29 KB
تعداد صفحات : 35
بازدیدها : 267
برچسبها : تحقیق آموزش کارآفرینی رشد کسب و کار
مبلغ : 2000 تومان
خرید این فایلتحقیق دانلودی بررسی تاثیر آموزش کار آفرینی بر رشد کسب و کارهای جدید
هر ساله حدود 100 میلیارد دلار سرمایه خالص در ایالات متحده امریکا صرف سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای جدید در بخش خصوصی می شود. تنها 2 درصد از این مقدار توسط موسسات سرمایه گذاری و یا بانکها تامین می شود. تا 10 درصد دیگر آن نیز از بازار سهام و یا بازارهای عمومی حاصل می گردد. این ارقام نشان می دهد که حداقل 88 درصد از سرمایه خالص مورد و یا منابع غیر رسمی تامین می شود. برخی از اوقات به نقش اعتبارات دولتی در پویایی و رشد یک کسب و کار بیش از اندازه اهمیت داده می شود. مطالعات اخیر نشان می دهد که حتی کسب و کارهای کوچک در سطوح پایین بعد از دریافت یک یا دو وام به سطح ثابتی از رشد می رسند و برای مدتی درآن سطح متوقف می شوند.
در پس هر کسب و کار در حال رشد ایده ای قابل دسترسی نهفته است و هر ایده ای از کارآفرینی با انگیزه و با اطلاعات کافی سر برون می آورد. با وجود اینکه در توسعه کسب و کارهای موجود ابزارهای رایگانی نیز وجود دارند اما این مقاله به بهینه سازی استفاده از آموزش که عموما ابزار رایگانی نیست در ترویج و سرعت بخشی به رشد کسب و کار می پردازد. در واقع آموزش فرایندی است که برای ترغیب به یادگیری مهارتهای جدید سازماندهی شده است. مهارت های جدید باید منجربه تغییرات رفتاری گردد و یاد گیرنده را در دستیابی به اهدافش یاری رساند. ارزش این آموزشها به محیط پیرامون آنها بستگی دارد. به طور مثال اخبار نسبتا قدیمی در تلویزیون بعنوان یک رسانه ارزش چندانی ندارد اما در روزنامه ها هنوز خریداران زیادی دارد. ارائه اطلاعات درست به مشتری واقعی آن و در زمان مناسب یکی از فعالیتها یی است که به سرعت در دنیا رواج یافته است.
بسیاری از آموزشهایی که به افراد مختلف ارائه می شود به دلیل مناسب نبودن برنامه زمانی و یا فقدان زمینه های لازم اتلاف می گردد.
▪ به منظور موثر بودن آموزش سه شرط اصلی باید فراهم باشد:
1) یادگیرنده باید با یک تغییر شدید مواجه گردد که این تغییر می تواند یک مشکل و یا یک فرصت باشد.
2) یاد گیرنده باید بداند که این تغییر در حال وقوع است و یا در مدت کوتاهی به وقوع خواهد پیوست.
3) ذهن یاد گیرنده باید در مقابل یادگیری یک مهارت جدید باز باشد باید خود بخواهد که یاد بگیرد تنها در این صورت است که می تواند مشکل خود را تا حدی رفع نماید و یا از فرصتی که برایش ایجاد شده است بهره جوید. به عبارتی شما می توانید کلاس درس خود را مملو از یادگیرندگان نمایید اما نمی توانید آنها را مجبور کنید که یاد بگیرند. به همین منظور شما باید درآنها انگیزه ایجاد کنید. ایجاد انگیزه همیشه مرتبط با ایجاد نیاز است. این نیاز ها می تواند نیازهای اصلی و اولیه و حیاتی ویا نیازهای پیچیده و بزرگتری باشد که سبب ارضای درونی فرد می گردد. آموزش در صورتی تاثیر گذار است که برخی از نیازهای یاد گیرنده را مرتفع نماید.
هر چقدر احساس نیاز بیشتر باشد آموزش مفیدتر و موثرتر خواهد بود. آموزش فرد برای مواجهه با موقعیت احتمالی درآینده نا مشخص اثر کمتری نسبت به اموزشی دارد که برای موقعیتی معلوم و در آینده ای نزدیک به فرد داده شود. از این رو هرچقدر تخمین موقعیت آموزشی در تناسب با نیازها بیشتر و کاربرد آن شفاف ترباشد ایجاد انگیزه بیشتر خواهد بود. معمولا افراد هنگامی پی به نیاز خود می برند که با مشکلی مواجه می گردند. مطالعاتی در مورد 500 موسسه با هدف شناسایی متداولترین مسائلی که کسب و کارها در طول رشد خود با آن روبرو هستند انجام شده است. بر مبنای این بررسی مشکلات متداول در 4 زمینه دسته بندی شده است.
کارآفرینی اجتماعی از شش جزء تشکیل شده که این عناصر به تفصیل عبارتند از :
کارآفرینان اجتماعی اصلاحگر و تحول گرا با یک ماموریت اجتماعی هستند، آنها تغییرات اساسی را در بخش اجتماعی با کارهایی که انجام می دهند به وجود می آورند و چشم اندازشان جسورانه است و به موارد اصولی و مشکلات اساسی تاکید می کنند و به علائم ساده رفتاری توجه ندارند. آنها اغلب نیازها را کاهش می دهند به جای اینکه دقیقا آنها را برآورد سازند و در جستجوی تغییرات منظم و پیشرفتهای قابل قبولی هستند، اگرچه ممکن است به صورت محلی فعالیت کنند فعالیتهایشان توانایی برانگیختن پیشرفتهای همگانی در مناطق انتخاب شده را دارد. در هر حال فعالیتهای آنها در زمینه آموزش، مراقبتهای جسمی، بهبود اقتصادی، هنر و بخش اجتماعی است .
این مرکز ثقلی است که کارآفرینان اجتماعی را از کارآفرینان اقتصادی متمایز می سازد، حتی از آنانی که به طور اجتماعی مسئول فعالیتهای بازرگانی هستند. برای کارآفرینان اجتماعی، ماموریت اجتماعی اساسی و بنیادی است. نقش کارآفرینی اجتماعی در توسعه اجتماعی این است که نمی تواند مزایای خصوصی ایجاد شده برای افراد را کاهش دهد. سودآوری، ایجاد ثروت و پاسخ به تمایلات مشتریان بخشی از این مدل است. ولی این عوامل ابزاری برای نیل به اهداف اجتماعی است. سودآوری معیار ایجاد ارزش و رضایت مشتری نیست بلکه معیاری برای میزان تاثیرات اجتماعی است. کارآفرینان اجتماعی یک برگشت طولانی در سرمایه گذاری را جستجو می کنند، آنان ازطریق واکنش سریع می خواهند پیشرفتهای درازمدت را ایجاد کنند و همیشه درمورد ماندگاری تاثیر اجتماعی فعالیت خود می اندیشند.
خرید و دانلود آنی فایل